360 virtuele tour van bedrijventerrein de Trompet

In samenwerking met de VVE van de Trompet heeft 360 SUPERVIEW een 360 virtuele tour van de Trompet I en II gemaakt. Elke bedrijfslocatie is in beeld gebracht. Je kunt deze 360 virtuele tour van bedrijventerrein de Trompet tour op je site implementeren, een directe link naar de voorgevel jouw bedrijfslocatie laten maken en een eigen tour laten maken waarmee je jouw bedrijfspand ook aan de binnenkant kan laten zien. Lees hieronder hoe het werkt.

iFrame code Trompet

Wil je de 360º virtuele tour van de Trompet op jouw eigen website implementeren? Dat kan met deze iFrame code. Zet de code die je hieronder ziet op de pagina van je website of vraag het aan je webbeheerder. Eventueel kunnen wij je er ook bij helpen.

<iframe width=’3′ height=’600′ src=’https://www.360superview.nl/detrompet/index.htm’ frameborder=’0′ allowfullscreen allow=’xr-spatial-tracking’></iframe>

Link -> bedrijfslocatie

Wil je een directe link in de tour naar de locatie van jouw bedrijf? Dat kan! We hebben namelijk de voorgevel van elk bedrijf gefotografeerd. Van die locatie kunnen we we een persoonlijke directe link voor jouw bedrijf maken. We plaatsen je logo er ook in, we vermelden je contactgegevens en maken een link naar je website.

In samenwerking met de VVE hebben we hiervoor een speciale prijs van € 99,- ex btw afgesproken per bedrijf. Klik hier voor een voorbeeld van een directe link naar PBS.

Eigen 360º tour

Wil je een eigen 360º van de binnenkant van jouw bedrijf? Voor 399,- ex btw maken we een virtuele tour met daarin 6 foto’s en 3 informatiepunten. Je kunt uiteraard extra foto’s en informatiepunten laten toevoegen tegen een meerprijs. We zorgen er ook voor dat je vanuit de 360º tour van de Trompet virtueel naar binnen kunt wandelen.

Kijk hier voor voorbeelden van 360 virtuele tours die we al hebben gemaakt.

Vraag informatie aan:

Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. 

Bekijk hier de 360º tour van de Trompet

virtuele tour virtuele tour laten maken virtuele tour laten zien 3d virtuele tour virtuele tour hotel virtuele tour musea virtuele tour school virtuele tour bedrijven 360 video virtual tour