360 virtuele tour voor jouw school

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een 360 virtuele tour voor jouw school te maken. Verbind ouders, leerlingen en medewerkers van jouw school met een eigen interactieve virtuele tour. Laat letterlijk zien wat je in huis hebt en wat je te bieden hebt en breng alles slim samen in één 360º virtuele tour. 

Met een virtuele tour ben je altijd veilig bereikbaar

Geef een live-guided tour aan ouders en leerlingen

Een virtuele tour sluit helemaal aan bij jouw doelgroep

Verhoog betrokkenheid bij leerlingen, ouders en medewerkers

Voeg interactieve content toe

Alles is mogelijk: films, foto's, de schoolgids, inschrijfformulieren etc.

Word vaker en beter bekeken op internet

Een virtuele tour verhoogt je attentiewaarde

Een virtuele tour laten maken is simpel

Stap 1

In een intake gesprek zetten we uiteen wat de wensen van jouw school zijn. Wil je een tour van de hele school? Of alleen de belangrijkste lokalen laten zien? Welke informatie wil je in de virtuele tour gebruiken? En kies je voor een abonnement of een vaste project prijs? Daarna gaan we aan de slag.

Stap 2

We maken 360º graden opnames op jouw schoollocatie. We brengen alles scherp in beeld. Afhankelijk van de grootte van de school zijn we ongeveer 2 uur tot een halve dag bezig. Daarna editten we de 360º foto’s tot een virtuele tour. 

Stap 3

Tot slot integreren we de informatie die voor jouw school belangrijk is en zorgen we dat je makkelijk door de tour kunt navigeren. We maken de tour herkenbaar in jouw huisstijl met logo en in de juiste kleuren. We hosten de tour voor je op onze server en leveren je een iFrame die makkelijk op de site te plaatsen is.

Ervaring met scholen

We hebben ontzettend veel ervaring met communicatie voor onderwijs. Daardoor weten wat belangrijk is. En dat maakt dat we jouw virtuele tour vlekkeloos kunnen maken. De kernwaarden, visie, missie, de onderwijsmethode, veiligheid en professionalisering zijn natuurlijk onmisbare onderwerpen. Inmiddels hebben we ook veel mooie 360º virtuele tours voor scholen mogen maken.

Extra content nodig?

Als het nodig is kunnen we ook content voor jouw virtuele tour maken. In onze studio maken films, animaties en grafische content. Zo ziet je virtuele tour er altijd goed uit!

Laat je informeren over de mogelijkheden voor jouw school

Gratis 360º adviesgesprek

* indicates required