360º Voorbeelden

360º projecten van SUPERVIEW

Bekijk voorbeelden van onze 360º projecten.  Zo krijg je een idee over hoe een 360 SUPERVIEW presentatie er voor jou kan uitzien. 

360 SUPERVIEW is laagdrempelig; makkelijk te implementeren, een super gave beleving en niet duur.
De moeite waard dus! Wil jij ook een 360 SUPERVIEW presentatie? Of wil je misschien eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op. Bekijk hieronder voorbeelden van onze projecten van klanten waar we #trots op zijn.

De Noord-Hollandse Bierbrouwerij

We hebben weer een prachtige 360º tour gemaakt. Deze keer van de Noord-Hollandse Bierbrouwerij. Een prachtig bedrijf dat voornamelijk in opdracht bier brouwt. Dit kunnen restaurants en cafes zijn die een eigen huisbier willen hebben, hobbyisten die graag hun eigen bier willen verkopen of opdrachten voor een speciale gelegenheid. De 360º tour maakt het mogelijk om klanten exact te laten zien welke capaciteiten dit bedrijf in huis heeft.
Dit is wat de eigenaar Kees Schouten zelf zegt over het resultaat: ‘Hartstikke mooi allemaal.Dit is echt een hele mooie manier om ons bedrijf te presenteren. ALLES staat er in 1 keer in.Dit is precies wat we zochten. Wat een schot in de roos.’  

Custom projects

360 SUPERVIEW maakt ook 360º tours op maat. Deze custom projecten zijn bijzonder geschikt voor het laten zien van grote ruimtes en bedrijfsterreinen. We kunnen hiermee een tour maken die je met beeld en geluid helemaal door de omgeving begeleid. In de tour kunnen mensen tegelijk met elkaar inloggen – elkaar zien en met elkaar praten. In het programma is een live video functie geïntegreerd. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Kijk naar deze demo hieronder en laat je inspireren. Wil je de videofunctie uitproberen? Neem dan contact met ons op. Dan loggen wij samen in.

Be my Guest eetlokaal

Eetlokaal Be my Guest  is een bijzondere herberg met eetlokaal gelegen in het centrum van Wijk aan Zee. Kenmerkend is de ongedwongen sfeer en het huiskamergevoel. Een met liefde gerunde herberg. Dat zie en proef je. Gasten worden verrast met de meest uiteenlopende gerechten  uit alle delen van de wereld. Iedere week schotelt Be My Guest nieuw menu voor. Dit menu is uiteraard ook in een van de highlight-stippen in de virtuele tour te vinden. Wil je meer weten over Be my Guest eetlokaal en herberg? Klik hier voor meer informatie.

Be my Guest herberg: Muziekstudio

Stap bij Herberg Be my Guest House binnen en je betreedt een bijzondere wereld! Kunstenaars en creatievelingen hebben unieke, inspirerende en gastvrije kamers voor jou ontworpen. De herberg is gelegen in het centrum van het rustige en authentieke badplaatsje Wijk aan Zee. In deze virtuele tour ontdek je de “Muziekstudio”. Een van de kamers. Alle kamers hebben een eigen thema. Wil je meer zien? Klik hier voor meer informatie over Be my Guest House.

René Tuinstyling

René Tuinstyling staat garant voor persoonlijke, sfeervolle tuininrichting. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn prachtige kantoor middenin zijn eigen achtertuin. Klik op 360 SUPERVIEW hieronder voor een virtuele tour en klik op de stippen voor meer info.  Wil je meer weten over René Tuinstyling? Klik hier voor meer informatie. 

Museum Kennemerland

Wow! In het voormalig raadshuis van Wijk aan Zee en Duin is Museum Kennemerland gevestigd. Een prachtige locatie waarin de schatten van de regio worden bewaard. Het museum kent een vaste collectie en wisselende tentoonstellingen. Neem alvast een kijkje via de virtuele tour die we deze zomer voor het museum hebben gemaakt. Wil je het museum echt bezoeken? Klik dan hier voor meer informatie.

Groots Herenmode

Groots Herenmode in Beverwijk; de enige goede herenmode zaak in de IJmond! De hele winkel is in 3D gefotografeerd en op maat ingevuld met highlight stippen. Binnenkort maken we een tweede virtuele tour met de nieuwe collectie.

Zwager Techniek

Zwager Techniek is een van onze eerste enthousiaste pilot-klanten. Zwager techniek is de leverancier van betrouwbare verpakkingsmachines. We maakten opnames van de showroom met daarin zes verpakkingsmachines. Zwager Techniek gebruikt de 360 SUPERVIEW presentatie op haar website en post de van de virtuele tour link op social media. We maken een film van de presentatie die op beurzen getoond zal worden. Zo is 360 SUPERVIEW de ideale tool om deze prachtige producten te promoten. Kijk hier wat het resultaat is!

Mono's Muziekhandel

Voor Mono’s Muziekhandel hebben we onze eerste pilot gedraaid. Op deze pagina zie je het resultaat.  Mono’s gaat de presentatie inzetten op alle socials. Ook gebruiken ze het voor COVID-19 communicatie. We promoten twee nieuwe vinyl releases in de 360 SUPERVIEW winkel van Mono’s. Zodra er weer nieuwe releases zijn, kunnen we deze updaten. Dan zetten we gewoon een nieuwe stip, Je klikt erop en krijgt de youtube film van de nieuwe release te zien.

Voor Mono’s Muziekhandel hebben we onze eerste pilot gedraaid. Op deze pagina zie je het resultaat.  Mono’s gaat de presentatie inzetten op alle socials. Ook gebruiken ze het voor COVID-19 communicatie. We promoten twee nieuwe vinyl releases in de 360 SUPERVIEW winkel van Mono’s. Zodra er weer nieuwe releases zijn, kunnen we deze updaten. Dan zetten we gewoon een nieuwe stip, Je klikt erop en krijgt de youtube film van de nieuwe release te zien.

Waarvoor kun jij 360º SUPERVIEW inzetten?

Voorbeelden van 360º projecten

De mogelijkheden en toepassingen van 360 SUPERVIEW zijn eindeloos.Heb je winkel of bedrijf? Dan kun je die helemaal in 360º laten zien. Je kunt producten promoten, bekendheid geven aan acties of bijvoorbeeld laten zien welke producten je waar kunt vinden. Maar je kunt 360 SUPERVIEW ook inzetten voor employer-branding.

 

Heb je een restaurant of hotel? Dan kan je laten zien Covid-19 proof jouw omgeving is, je kunt je tafelplan laten zien en bijvoorbeeld linken naar het maken van een reservering. 

Voor publieke ruimtes zoals gemeentehuizen en scholen en in de zorg is 360 SUPERVIEW bijzonder geschikt als middel om voorlichting te geven over je Covid-19 beleid. En je kunt laten zien waar jij trots op bent!

Klik hier voor voorbeelden van 360º presentaties per sector.

 

 

Kies het pakket dat bij je past

360 SUPERVIEW is ervaren in het maken van visuele presentaties voor retail, horeca, zorg en publieke sector. Een basic SUPERVIEW presentatie maken wij al vanaf € 399,-. ex BTW. Deze pakketten zijn uit te breiden met add-inns en extra’s. Wil je een custom pakket? Of wil je een aantal keer per jaar een nieuwe opname? Vraag dan een offerte op maat aan.