360º Voorbeelden

360º projecten van SUPERVIEW

Bekijk voorbeelden van onze 360º projecten.  Zo krijg je een idee over hoe een 360 SUPERVIEW presentatie er voor jou kan uitzien. 

We zijn nog maar net begonnen en we hebben al heel veel enthousiaste reacties. Wat leuk! 
360 SUPERVIEW is laagdrempelig; makkelijk te implementeren, een super gave beleving en niet duur. De moeite waard dus! Wil jij ook een 360 SUPERVIEW presentatie? Of wil je misschien eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op. Bekijk hieronder voorbeelden van onze projecten van klanten waar we #trots op zijn.

Groots Herenmode

Vandaag een goed begin van de week bij Groots Herenmode in Beverwijk! De hele winkel is in 3D gefotografeerd en op maat ingevuld met highlight stippen. Binnenkort staat deze virtuele winkel ook online op: www.grootsmode.nl  

Zwager Techniek

Vrijdagmiddag hebben we de 360º opnames bij Zwager Techniek gemaakt. Een van onze eerste enthousiaste pilot-klanten. Zwager techniek is de leverancier van betrouwbare verpakkingsmachines. We maakten opnames van de showroom met daarin zes verpakkingsmachines. Zwager Techniek gebruikt de 360 SUPERVIEW presentatie op haar website en post de link op social media. We maken een film van de presentatie die op beurzen getoond zal worden. Zo is 360 SUPERVIEW de ideale tool om deze prachtige producten te promoten. Kijk hier wat het resultaat is!

Mono’s Muziekhandel

Voor Mono’s Muziekhandel hebben we onze eerste pilot gedraaid. Op deze pagina zie je het resultaat.  Mono’s gaat de presentatie inzetten op alle socials. Ook gebruiken ze het voor COVID-19 communicatie. We promoten twee nieuwe vinyl releases in de 360 SUPERVIEW winkel van Mono’s. Zodra er weer nieuwe releases zijn, kunnen we deze updaten. Dan zetten we gewoon een nieuwe stip, Je klikt erop en krijgt de youtube film van de nieuwe release te zien.

Waarvoor kun jij 360º SUPERVIEW inzetten?

Voorbeelden van 360º projecten
Voorbeelden van 360º presentaties

De mogelijkheden en toepassingen van 360 SUPERVIEW zijn eindeloos.Heb je winkel of bedrijf? Dan kun je die helemaal in 360º laten zien. Je kunt producten promoten, bekendheid geven aan acties of bijvoorbeeld laten zien welke producten je waar kunt vinden. Maar je kunt 360 SUPERVIEW ook inzetten voor employer-branding.

Heb je een restaurant of hotel? Dan kan je laten zien Covid-19 proof jouw omgeving is, je kunt je tafelplan laten zien en bijvoorbeeld linken naar het maken van een reservering. 

Voor publieke ruimtes zoals gemeentehuizen en scholen en in de zorg is 360 SUPERVIEW bijzonder geschikt als middel om voorlichting te geven over je Covid-19 beleid. En je kunt laten zien waar jij trots op bent!

Klik hier voor voorbeelden van 360º presentaties per sector.

Kies het pakket dat bij je past

360 SUPERVIEW is ervaren in het maken van visuele presentaties voor retail, horeca, zorg en publieke sector. Een basic SUPERVIEW presentatie maken wij al vanaf € 399,-. ex BTW. Deze pakketten zijn uit te breiden met add-inns en extra’s. Wil je een custom pakket? Of wil je een aantal keer per jaar een nieuwe opname? Vraag dan een offerte op maat aan.