Nieuws

Extra nieuwswaarde

zeehaven IJMUIDEN

Een 360 SUPERVIEW zet je organisatie ook nog eens in de schijnwerpers bij de media.

Met een 360 SUPERVIEW heb je niet alleen een prachtige virtuele tour. Je creëert er ook nog eens extra nieuwswaarde mee. Zo kom je regelmatig in het nieuws. Want veel mensen zijn nieuwsgierig naar nieuwe vormen van communicatie. Natuurlijk kun je je 360 SUPERVIEW ook regelmatig gebruiken om te posten op social media.

Haringrally OV-IJmond

Haringrally OV-IJmond met 360 virtuele tour

OV-IJmond organiseert op 16 juni 2016 de haringrally. Maar liefst 70 deelnemers rijden een rally langs  10 locaties in de IJmond. Overal is iets leuks te doen of iets lekkers te halen. Op elke locatie kun je punten verdienen met een quizvraag. En tijdens de rally is er een radio-uitzending met extra quiz-vragen. Bij de finish wordt uiteraard Hollandse Nieuwe geserveerd. De deelnemers rijden de rally aan de hand van een link die zij 15 minuten voor de start krijgen toegestuurd. Het doel is dat zij zoveel mogelijk locaties bezoeken, zoveel mogelijk quizvragen en radiovragen goed beantwoorden en dat zij op tijd bij de finish zijn. Iedereen mag een eigen route kiezen. 360 SUPERVIEW is betrokken bij de organisatie en heeft de 360 virtuele tour gemaakt. De tour verbindt bedrijven in de IJmond met elkaar en laat zien wat zij in huis hebben. Een manier die helemaal aansluit bij de doelstelling van OV-IJmond.

 

Zeehaven IJmuiden

Virtueel aan boord van een kotter

Pieter van Hove

09/06/2021 om 10:55

IJMUIDEN

Een mooi, maar mysterieuze wereld op zich. De visserij in IJmuiden spreekt velen tot de verbeelding. Maar slechts weinigen weten hoe het er echt aan toegaat, tussen de muren van de afslag en de veiling of de wanden van de vissersschepen.

De meeste activiteiten spelen zich ’s nachts af, wanneer half Nederland op een oor ligt. En daarnaast is de visafslag voor de buitenstaander een gevaarlijk terrein met passerende vorkheftrucks of steekkarretjes. Laat staan dat belangstellenden aan boord van vissersschepen stappen tijdens het lossen van vispartijen. Wil je het hele artikel lezen? Klik hier

Virtuele bunkerroute

Op het commando 'allemaal dekking!' schuilen we in de Duitse oorlogsbunker, uit het zicht van de 360º camera"

Richard Stekelenburg schreef een super gaaf artikel over de virtuele tour die wij maken voor Rondje Wijk aan Zee. Alleen de kop van het artikel is al een tegeltje waard. Onze tour is nog niet eens klaar en nu al nieuws. En iedereen heeft het erover.  360 SUPERVIEW heeft maar liefst drie bunkers in 360 graden vastgelegd. De virtuele bunkerroute is helemaal voorzien van alle historische informatie die voorhanden is. In beeld en geluid. Op deze manier is het een een virtuele excursie voor iedereen die geïnteresseerd is in wat er zich voor, tijdens en na de oorlog heeft afgespeeld. Wil je het hele artikel lezen? Bekijk de PDF.

Wil je ook een virtuele tour?
06 25 005 199

De beller is sneller 😉  Wil je liever dat wij contact met je opnemen? Laat dan nu hieronder je gegevens achter.

  In onze niewsbrief houden we je graag op de hoogte van onze laatste projecten, geven we je tips om je 360º marketing te verbeteren en geven we updates over de resultaten die we met onze projecten hebben geboekt.

  Blijf op de hoogte

  Volg ons op facebook en youtube

  NHD: "Superview is het antwoord op Corona"

  Wat zijn we #trots op dit prachtige artikel geschreven door Mitzie Meijerhof over 360 Superview met een foto van Heleen Vink. In de rubriek ‘ondernemen in coronatijd’ kregen we een spread en op de voorpagina een “tegeltje” om het artikel aan te kondigen. Lees het artikel hieronder.

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  nieuwsbrief

  Persoonlijk en professioneel

  We zijn ervaren in het maken van virtuele tours. En we durven te zeggen dat we ons behoorlijk hebben gespecialiseerd in ons vak. Vooral met het doel om elke tour tot een succes te maken. Ons doel is namelijk dat het jouw organisatie meer oplevert.  We vinden het niet alleen belangrijk dat je virtuele tour er goed uitziet maar vooral ook dat de tour goed communiceert. Daarom geven we goed advies en hebben we alles in huis om elke virtuele tour tot een succes te maken. 

  We geloven in ons product. En ons enthousiasme is ons geheime wapen. We zijn er namelijk van overtuigt dat virtuele 360º tours niet meer kunnen ontbreken in professionele communicatie. Onze aanpak is persoonlijk en professioneel. En dat gebruiken we om virtuele tours zo goed mogelijk te maken. Daarom gaan we altijd een stapje verder. Op deze manier weten we onze klanten altijd blij te verrassen met het resultaat.

  We willen dat een 360º tour voor iedereen tot de mogelijkheden behoort. Daarom bieden we scherpe prijzen in de vorm van pakketten maar als je je investering lager wilt houden kun je ook een abonnement afsluiten. In sommige gevallen maken we virtuele tours zelfs gratis! 

  Inmiddels hebben een prachtige referentielijst van grote en kleine klanten waarvoor we werken. Wil je ons leren kennen en weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel Susanne : 06 41 306 310