Nieuws

Wil je ook een virtuele tour?
06 25 005 199

De beller is sneller 😉  Wil je liever dat wij contact met je opnemen? Laat dan hieronder je gegevens achter.

  In onze niewsbrief houden we je graag op de hoogte van onze laatste projecten, geven we je tips om je 360º marketing te verbeteren en geven we updates over de resultaten die we met onze projecten hebben geboekt.

  Blijf op de hoogte

  Volg ons op facebook en youtube

  NHD: "Superview is het antwoord op Corona"

  Wat zijn we #trots op dit prachtige artikel geschreven door Mitzie Meijerhof over 360 Superview met een foto van Heleen Vink. In de rubriek ‘ondernemen in coronatijd’ kregen we een spread en op de voorpagina een “tegeltje” om het artikel aan te kondigen. Lees het artikel hieronder.

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  nieuwsbrief

  Jarenlange ervaring

  We hebben onze werkwijze niet zomaar bedacht. 360 SUPERVIEW heeft veel ervaring met het maken van visuele presentaties voor retail, horeca, zorg en publieke ruimtes. We weten dat je presentatie moet er niet alleen goed moet uitzien, maar voor ook goed moet communiceren. Daarom weten we alles over marketing en communicatie. En dat ook nog eens in 360 graden. Persoonlijke aandacht is essentieel voor het leveren van een succesvol product. We zijn altijd voor vragen bereikbaar en kunnen je assisteren met tips en tricks als je dat prettig vindt. We hebben een prachtige referentielijst van grote en kleine klanten waarvoor we hebben gewerkt. Daarnaast beschikken we over een professionele foto/filmstudio waar we producten kunnen fotograferen en aanvullende av-producties voor je kunnen maken. Als je 360 SUPERVIEW inschakelt voor een 360º krijg je gegarandeerd een top-product waar je heel blij van wordt.