Pilot

Wat leuk dat je interesse hebt in onze pilot-actie

 

360 SUPERVIEW is nieuw en heeft pilot-presentaties nodig. Die presentaties gebruiken wij om klanten te inspireren. Daarom geven wij deelnemers aan onze pilot-actie nu 20% korting op onze pakketprijs. Wij zetten de pilots in op onze website, op al onze social media kanalen en  in overige communicatiemiddelen. Bijkomend voordeel is dat je dus extra hits, traffic en exposure krijgt via onze kanalen. En je krijgt nog korting ook. Jij blij. Wij blij. , 

Wil je meer weten over onze prijzen? Klik dan hier.

Ja, ik wil informatie over de pilot-actie

  Over ons

  We zijn ervaren in het maken van visuele presentaties. Dat doen we al jaren voor retail, horeca, zorg en publieke ruimtes. We vinden het belangrijk dat je presentatie er niet alleen goed uitziet, maar dat je presentatie vooral goed communiceert. Daarom geven we goed advies en bieden we verschillende mogelijkheden met onze 360º pakketten. Persoonlijke aandacht is essentieel om een een succesvol product te leveren. We zorgen er daarom voor dat we je goed informeren. Wil je meer weten over ons? We hebben een prachtige referentielijst van grote en kleine klanten waarvoor we hebben gewerkt. 

  360 Superview
  Zeestraat 90
  06 25 005 199
  Pilots krijgen nu 20% korting

  We zijn super blij dat we mee mochten doen met de pilot actie van 360 SUPERVIEW. Onze presentatie heeft ontzettend veel views opgeleverd.

  Marco Nicola

  Mono's Muziekhandel