Projecten

360º tours voor klanten

Bekijk hieronder de projecten die we hebben gemaakt en de projecten waar we mee bezig zijn. Zo krijg je een idee over hoe een 360 SUPERVIEW presentatie er voor jou kan uitzien. 

Street One

Groots Herenmode

Bierbrouwerij

Be My Guest

De muziekkamer

Museum Kennemerland

Rene Tuinstyling

Groots Herenmode

Zwager Techniek

Mono's Records

Demo video bellen tour

Comming soon:

360º virtual tours zijn ontzettend populair. Op dit moment zijn we druk bezig met de productie van 360º tours. Kijk hieronder alvast waar we mee bezig zijn:

Stichting 4 het Leven

Duin-en Kruidberg

Chateau Marquette

Kennemerwaert

De Trompet

Kaasfort Amsterdam

De Compagnie

Rondje Wijk aan Zee

Puur Rene

Street One

Stel je voor...hoe een 360º tour van jouw pand kan zijn!

Voorbeelden van 360º projecten

De mogelijkheden en toepassingen van 360 SUPERVIEW zijn eindeloos.Heb je winkel of bedrijf? Dan kun je die helemaal in 360º laten zien. Je kunt producten promoten, bekendheid geven aan acties of bijvoorbeeld laten zien welke producten je waar kunt vinden. Maar je kunt 360 SUPERVIEW ook inzetten voor employer-branding. Heb je een restaurant of hotel? Dan kan je laten zien Covid-19 proof jouw omgeving is, je kunt je tafelplan laten zien en bijvoorbeeld linken naar het maken van een reservering. Voor publieke ruimtes zoals gemeentehuizen en scholen en in de zorg is 360 SUPERVIEW bijzonder geschikt als middel om voorlichting te geven over je Covid-19 beleid. En je kunt laten zien waar jij trots op bent!

Kies het pakket dat bij je past

360 SUPERVIEW is ervaren in het maken van visuele presentaties voor retail, horeca, zorg en publieke sector. Een basic SUPERVIEW presentatie maken wij al vanaf € 399,-. ex BTW. Deze pakketten zijn uit te breiden met add-inns en extra’s. Wil je een custom pakket? Of wil je een aantal keer per jaar een nieuwe opname? Vraag dan een offerte op maat aan.