Loop virtueel door elke ruimte

gratis tour

Laat zien wat je in huis hebt

gratis tour

Promoot je producten

gratis tour

Een 360º tour door jouw school

gratis tour

Breng je museum tot leven

gratis tour

Hier vind je veel gestelde vragen - FAQ's

Hier vind je veel gestelde vragen (FAQ’s) over 360 SUPERVIEW.  We hebben de antwoorden kort en bondig beschreven. Staat je vraag er misschien niet bij? Of is het nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op. We helpen je natuurlijk graag verder.

Een highlight stip? Wat is dat?

Een highlight stip is een interactieve knop binnen de 360º SUPERVIEW presentatie. In deze stip kun je allerlei informatie plaatsen en linken naar informatie die op andere plaatsen staat. Je bepaalt zelf hoeveel stippen je opneemt en waar je de stip in de presentatie wilt presenteren. Via deze stippen presenteren we dus de multimedia die jij wilt laten zien; Dat zijn bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, links, informatie, audio, animaties, etc. In deze presentatie van Mono’s zie je rode stippen. Dat zijn dus de highlight stippen.

 

Wat is een routepunt?

Routepunten zijn camerastandpunten. De routepunten zijn ook de navigatiepunten in de uiteindelijke 360° presentatie. Is de ruimte groter? Dan zijn er dus meer routepunten nodig om de ruimte te fotograferen. Dankzij de routepunten kun je door de presentatie heen wandelen. In deze presentatie van Zwager Techniek zie je de routepunten op de vloer

Een iFrame? Wat is dat?

Een iFrame is een stukje code waarmee je de 360 SUPERVIEW presentatie op je website kunt plaatsen. Wanneer je presentatie gereed is, krijg je van ons het iFrame van jouw 360SUPERVIEW.  Als je het iFrame vervolgens op je website implementeert, is de 360° presentatie daarmee voor iedereen te zien en voor jou makkelijk via een link te delen. 

Hoe krijg ik de 360°presentatie op mijn site?

Je krijgt een iFrame (stukje code) die je op je website moet embedden. Lees voor meer informatie de specificaties over het iFrame.

Hoe deel ik de 360° presentatie op social media en email?

Er zijn 2 manieren om de 360 SUPERVIEW presentatie te delen:

1. Je kunt linken naar de plaats waarop je de 360° presentatie op je website hebt gezet.
Op deze manier genereer je hits en bezoekers op je site of

2. Je kunt ook een link posten en mailen die verwijst naar de plaats waar de 360° presentatie door ons wordt gehost. 

Waarom heb ik een abonnement nodig?

De 360 SUPERVIEW presentaties hosten we altijd op ons eigen platform. In de verschillende abonnementen zijn verschillende onderhoudsopties voor het refreshen van de stippen opgenomen. Kies wat bij je past. En heb je tussendoor aanvullingen nodig? Dan kun je altijd losse opties bijkopen. Denk bijvoorbeeld aan een film of extra stippen in je 360º presentatie.

Wanneer loopt mijn abonnement af?

De looptijd van een abonnement is altijd 12 maanden. De looptijd gaat in vanaf het moment dat jouw 360 SUPERVIEW in iFrame door ons geleverd is.  Opzeggen kan tot 3 maanden voor afloop van het abonnement. Zeg je niet op? Dan verlengen we het pakket automatisch voor een jaar. De kosten voor verlenging van de bestaande presentatie zijn € 75,- per jaar

Kan ik de 360° presentatie houden na een jaar als ik mijn abonnement opzeg?

Ja, Als je de 360 SUPERVIEW wilt blijven gebruiken kun alleen het hostingspakket verlengen. De kosten hiervan zijn € 75,00 per jaar.  Als je een film van de 360 SUPERVIEW hebt afgenomen, kun je deze altijd zonder extra kosten gebruiken.

Waarom mogen er geen mensen op de foto?

De 360 SUPERVIEW presentatie is bedoeld om bezoekers virtueel door je ruimte te laten lopen. Omdat je in de 360° presentatie door de ruimte kan lopen gebruiken we meerdere camerastandpunten. Die camerapunten verbinden we tot een hele presentatie. Het zou gek zijn als je vanuit het ene standpunt iemand ziet staan en vanuit het volgende standpunt niet meer. Dat betekent dat de beelden vanuit verschillende standpunten niet gelijk zouden zijn. Vandaar dus. 

Hoe werkt de veilige route (COVID-19 proof) presentatie?

Bij de intake bespreken we wat jouw COVID-19 beleid is en welke veilige route daarbij hoort. De veilige route geven we met aparte iconen in de stippen aan. Op die manier is de route virtueel te volgen en kan een bezoek goed voorbereid plaatsvinden. Ook kan 1,5m vakverdeling opgenomen worden.

Mijn ruimte bestaat uit meerdere verdiepingen.
Kan dat in 1 presentatie?

In de presentatie kun je simpel tussen verschillende verdiepingen navigeren.
Het fotograferen en laten zien van verschillende verdiepingen werkt hetzelfde als bij een ruimte met 1 verdieping. Geen probleem dus! Let wel op dat je bij meerdere verdiepingen ook meer oppervlakte moet laten fotograferen. Kies dus wel het juiste pakket. Of laat ons een offerte op maat maken.

Refresh highlight stippen? Wat is dat en hoe werkt dat?

In ieder 360 SUPERVIEW pakket is 1 keer per jaar een refresh moment voor de highlight stippen opgenomen. Geef ons door wat je wilt veranderen of aanpassen en we verwerken het. Het moment daarvoor bepaal je zelf. Je kunt zelf content (links naar-video’s, afbeeldingen, url’s, informatie, audio, animaties, etc.) aanleveren. Als je suggesties nodig hebt, helpen we je graag. We hebben veel leuke ideeen ter inspiratie voor je. Daarom: vind je het lastig om content voor de stippen te bedenken? Bel ons gewoon.

Wil je vaker refreshen? Dat kan. Refreshen van de highlight stippen kun je ook los afnemen. Kosten zijn € 15,- excl. BTW per stip. 

Waaraan moet mijn website voldoen?

Je hebt minimaal HTML/PHP programmering op je site nodig. Check even bij je IT’er of je een iFrame kunt embedden. Op de meeste WordPress en html sites is dit basic.

Hoe werkt de film van de 360°

presentatie?

We kunnen de 360° presentatie ook als film weergeven. Niet interactief maar wel informatief. Press play, sit back and enjoy the show! Muziek en voice over zijn opties die we aanvullend en in overleg voor je kunnen verzorgen.

Ik wil content laten maken, kan dat?

Wil je content op maat laten maken? Bedrijfsfilms, instructiefilms, animaties etc., kunnen een enorme meerwaarde geven. 360 SUPERVIEW kan je adviseren over wat voor jou werkt. Vanzelfsprekend kan ook die content weer opgenomen worden in je 360 SUPERVIEW presentatie. 

Staat je vraag er niet bij?

Veel gestelde vragen beantwoorden misschien nog niet precies je vraag. 360 SUPERVIEW gelooft in de meerwaarde van de virtuele, online beleving maar ook in persoonlijk contact en heldere communicatie. Neem daarom contact op en we behandelen al je vragen en eventuele suggesties graag.

Veel gestelde vragen - FAQ's

Naast de veel gestelde vragen (FAQ’s) kan het natuurlijk zijn dat u ook andere vragen heeft.
Wij lichten de mogelijkheden ook graag in een persoonlijk gesprek toe.