360 SUPERVIEW bekijken met VR

Virtuele tours van 360 SUPERVIEW zijn ook te bekijken met een Oculus Quest. Zet je bril op en alles is in 360 graden te bekijken. Een gave beleving die je niet mag missen. We hebben een paar voorbeelden van onze producties voor je op een rijtje gezet. Het werkt heel simpel.         

1. Zet je Oculus op

2. Ga naar je browser

3. Klik op het VR-icoon

Klik op de afbeelding om een tour te selecteren

Nadat je op het VR-icoon hebt geklikt bevind je je in de virtuele ruimte. Navigeer door op de stippen te klikken en klik op de buttons voor meer informatie. HIeronder zie een virtuele tour van de Maxima en Tuschinksi. Veel plezier!

Dit is wat onze klanten zeggen:

David Hanemaayer
David Hanemaayer
2022-03-18
Voor het maken van de 360tour door Koninklijk Theater Tuschinski hebben we een hele fijne samenwerking gehad. De dames van 360SUPERVIEW weten waar ze over spreken en kunnen zich goed inleven in de wensen die wij hadden. Met resultaat een waanzinnige 360gr tour door onze mooie bioscoop. Deskundig, betrouwbaar en resultaatgericht!
Tim van Zeben
Tim van Zeben
2022-03-08
360 Superview heeft voor ons een prachtige productie neergezet. Ook nooit te beroerd om een stapje extra te zetten en tot in de puntjes alles verzorgd. Zeer te spreken over het team.
Denise Van Gaans
Denise Van Gaans
2022-03-04
Fijne samenwerking en prachtig resultaat!
Peter Paul Zwager
Peter Paul Zwager
2022-03-01
Supermooie 360graden fotos gemaakt voor ons bedrijf. Dames bedankt voor de fijne samenwerking!
vincent klopper
vincent klopper
2022-03-01
Leuk en hip bedrijf die in staat is om zowel opdrachtgever als ook bezoekers van websites opdrachtgever blij te maken. Komen afspraken na en maken een prachtig mooi product. Ik ben er blij mee.
Cees Hazenberg
Cees Hazenberg
2022-03-01
Fijne samenwerking met Superview Prachtig product waardoor ons museum in de corona tijd in de picture bleef.
Greet Cudovan
Greet Cudovan
2022-02-28
Suus en Roos maakten video opnames van onze bunkers in Wijk aan Zee. We zijn er superblij mee. Op deze manier kan iedereen een kijkje nemen in onze bunkers. Het was ook heel fijn om met hen samen te werken. Ze denken echt mee.
Ronald en Sandra
Ronald en Sandra
2022-02-28
De SuperVIEW van De Trompet in Heemskerk is een prachtige manier om ons bedrijventerrein te presenteren! Door een deeplink op onze voordeur kunnen klanten ons heel goed vinden.
Peter van de Meerakker
Peter van de Meerakker
2022-02-28
Bijzonder klantvriendelijk en professioneel samengewerkt en gekomen tot een bijzonder mooi resultaat !
Anne Beekman
Anne Beekman
2022-02-28
Met onze Rotaryclub hebben we een Super Speurtocht met 360 Superview gehad. Films met verstopte vragen op verschillende locaties. Echt een succesvolle dag. Bedankt!